NEEM CONTACT OP VOOR
opmeten
Opmeting / grensbepaling

De bestaande toestand van uw eigendom wordt volledig opgemeten door de landmeter-expert. Daarna wordt hier een opmetingsplan van opgemaakt en de perceelgrenzen worden vastgelegd.
Indien nodig kan er eveneens een PV van afpaling opgesteld worden, of kan er een splitsing van eigendom uit voortkomen wat dan vastgelegd wordt in een PV van opsplitsing

Andere mogelijke opmetingen waarvoor een landmeter-expert ingeschakeld kan worden zijn;

  • As build ( wegen, parken, plein, sites,…)
  • Uitzetwerk ( de inplanting van nieuwe gebouwen/constructies worden uitgezet op de werf en worden gemarkeerd door piketten, nagels ( op bruggen) en andere mogelijkheden)
  • Architecturale opmetingen ( het opmeten van gabariten, gevels, contouren,… in opdracht van een architect)
  • PV van muurovername ( de overname van een gedeelde muur wordt vastgelegd in een PV van muurovername)
Verkaveling

Voor het splitsen van een grond in meerdere loten om minstens één van die loten te verkopen als bouwgrond is een verkavelingsvergunning nodig.

Voor dit te verwezenlijken moet er een verkavelingsaanvraag in de gemeente waarin de grond gelegen is worden ingediend. Hiervoor wordt er een verkavelingsontwerp opgemaakt.

Als landmeter-expert zullen wij de verschillende fases voor het verkrijgen van een verkavelingsvergunning samen met u doorlopen en uitvoeren.

schets-verkaveling002
EXPERTISE

Voor een expertise inzake het zakelijk recht kan u steeds contact met ons opnemen.
we staan garant voor een objectieve visie en voeren al onze opdrachten in eer en geweten uit.
Grensgeschillen, onderzoek naar erfdienstbaarheden, onenigheid bij muurgemeenheid of muurovername,… maken allemaal deel uit van ons werkgebied.

expertise-1-
WAARDEBEPALING

Om de waarde van uw eigendom, zowel alle type gronden als alle type gebouwen, te laten schatten kan u steeds beroep doen op een landmeter-expert. Wij schatten uw vastgoed voor zowel privé- als zakelijke doeleinden.

Het schattingsverslag wordt opgemaakt en zal u een venale waarde van uw onroerend goed weergeven. Indien gewenst kan de gedwongen verkoopwaarde van uw onroerend goed eveneens berekend worden.

waardebepaling
huur1
Plaatsbeschrijving

Een plaatsbeschrijving is een tegensprekelijk opgemaakte schriftelijke vaststelling van de staat van een onroerend goed.

Er zijn twee soorten plaatsbeschrijvingen; locatief (huur intrede – uittrede) en constructief ( voor de aanvang, en na het opleveren, van de werkzaamheden).

Landmeter-expert Nico Chabert

Adres:

Heiendaallaan 10
1653 Dworp             (Hoofdkantoor)

Dahliastraat 33 
1640 Sint-Genesius-Rode

BTW nr: BE 0521.756.070

Contact info:
Phone: 0472/77.48.93

In associatie met landmeter-expert Thomas Thielens regio Gent (Nevele)
www.thomasthielens.be